Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Tot 20 aandelen als cadeau: Freedom24 lanceert de grootste weggeefactie

Tot 20 aandelen als cadeau: Freedom24 lanceert de grootste weggeefactie
29 apr 2024 om 10:17

Freedom24 heeft zojuist een spectaculaire aandelen weggeefactie ooit gelanceerd! Van 1 tot en met 30 april 2024 kunnen klanten zich verheugen op een ware aandelen vloedgolf, met de kans om tot maar liefst 20 gratis aandelen te bemachtigen. Dit is meer dan alleen een aanbieding; dit is een kans om je portefeuille te versterken met waardevolle activa, dat alles door de actie van Freedom24. Dus, als je droomt van een grotere, meer winstgevende investeringsportefeuille, dan is dit jouw moment om toe te slaan met Freedom24’s April Promotie!

Wat houdt de Freedom24 actie in

Deze opwindende actie van Freedom24 biedt de mogelijkheid om gratis aandelen te ontvangen, en dat is slechts het topje van de ijsberg van voordelen die deze promotie met zich meebrengt. Gedurende de hele maand april, kunnen klanten profiteren van de unieke kans om hun portefeuille uit te breiden met aandelen ter waarde van €3 tot maar liefst €800 elk. Met verschillende promotiecode, afhankelijk van de grootte van de storting, is er voor elke belegger een passend aanbod. Of je nu op zoek bent naar een klein aantal aandelen of naar een royale portie van 20 aandelen, Freedom24’s April Promotie staat garant voor opwinding en kansen die je beleggingsreis naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Hoe neem je deel

Deelnemen aan Freedom24’s April Promotie is eenvoudig en je zou gek zijn als je niet meedoet! Het enige wat je hoeft te doen is je account opwaarderen met een storting van EUR 5.000 of meer gedurende de hele maand april. Zodra je account is opgewaardeerd, kun je de gewenste promotiecode activeren op basis van het bedrag van je storting. Of je nu kiest voor de bruisende 20 cadeau aandelen door EUR 50.000 of meer te storten, of jezelf wilt trakteren op 3 gratis aandelen met een storting tussen EUR 5.000 en EUR 20.000, er is voor elk wat wils. Met de flexibiliteit om te kiezen hoeveel cadeau aandelen je wilt ontvangen, maakt Freedom24 het eenvoudig om deel te nemen aan deze onmisbare kans om je investeringen te versterken en je portefeuille te laten groeien.

Promotiecodes

De promotiecode tiers van Freedom24’s April Promotie zijn ontworpen om aan de behoeften van elke belegger tegemoet te komen, ongeacht de omvang van hun investering. Met drie verschillende niveaus van beloningen, afhankelijk van de hoogte van de storting, is er voor iedereen een geschikte optie. Bekijk hieronder de promotiecodes:

  • Stort EUR 50.000 of meer: Activeer promotiecodes APRIL50, APRIL20 en APRIL5 om 20 cadeau aandelen te ontvangen.
  • Stort EUR 20.000 – EUR 50.000: Activeer promotiecodes APRIL20 en APRIL5 om 10 cadeau aandelen te ontvangen.
  • Stort EUR 5.000 – EUR 20.000: Activeer promotiecode APRIL5 om 3 cadeau aandelen te ontvangen.

Voordelen van de actie

Er zijn veel voordelen voor beleggers aan deze actie. Door deel te nemen aan deze actie kunnen beleggers niet alleen gratis aandelen ontvangen, maar ook profiteren van een scala aan voordelen die hun investeringen naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Met de mogelijkheid om aandelen te ontvangen ter waarde van €3 tot €800 per stuk, biedt deze promotie een waardevolle kans om diversificatie toe te voegen aan je portefeuille zonder extra kosten. Bovendien zorgt de willekeurige selectie van cadeau aandelen voor een element van spanning en verrassing, terwijl elke belegger de kans krijgt om te profiteren van waardevolle activa. Met elke geactiveerde promotiecode kunnen beleggers bovendien hun portefeuille versterken met een gevarieerde mix van aandelen, waardoor ze hun beleggingsstrategieën kunnen diversifiëren en hun kansen op succes op de markt kunnen vergroten. 

Belangrijk om te weten

Naast de beloningen van de gratis aandelen, zijn er enkele belangrijke punten om in gedachten te houden bij deelname aan Freedom24’s April Promotie. Het opnemen van fondsen tijdens de campagneperiode wordt niet beschouwd als een storting voor deelname aan de promotie, dus zorg ervoor dat je account voldoende is gefinancierd om in aanmerking te komen voor de beloningen. Voor deelnemers die stortingen doen via bankoverschrijvingen, is het belangrijk op te merken dat de promotiecode pas kan worden gebruikt nadat de fondsen op de rekening zijn bijgeschreven. Bovendien moeten deelnemers die op de laatste dag van de campagne een bankoverschrijving doen, binnen 5 werkdagen na afloop van de campagne bewijs van de overdracht verstrekken om in aanmerking te komen voor de promotie. Tot slot wordt de prijs van de cadeau aandelen bepaald op het moment van activering van de promotiecode, waardoor deelnemers kunnen anticiperen op de waarde van hun beloningen. 

Freedom24’s April Promotie biedt beleggers een uitstekende kans om hun portefeuille uit te breiden zonder extra kosten. Met eenvoudige deelnamemogelijkheden en promotiecodes voor verschillende investeringsniveaus, is deze actie toegankelijk voor iedereen. Mis deze kans niet om gratis aandelen te ontvangen, je portefeuille te diversifiëren en je kansen op succes te vergroten.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.