Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Deutsche Bank verlaagt koersdoel Just Eat Takeaway

Beursblik: Deutsche Bank verlaagt koersdoel Just Eat Takeaway
29 feb 2024 om 08:48

 Deutsche Bank heeft donderdag het koersdoel voor Just Eat Takeaway.com verlaagd van 23,00 naar 22,00 euro, maar met handhaving van het koopadvies. Dit bleek donderdag uit een rapport van de bank.

Analist Silvia Cuneo noemde de outlook voor 2024 bemoedigend. Hoewel de outlook voor de aangepaste EBITDA in lijn was met de verwachtingen van de analist, bood de outlook voor de groei een wat verdeeld beeld. Cuneo blijft overtuigd van een terugkeer naar ordergroei, in ieder geval buiten Noord-Amerika.

De maaltijdbezorger kwam volgens de analist verder met goede jaarresultaten. Een positieve vrije kasstroom is binnen handbereik en biedt steun voor een rendement op de vrije kasstroom dit jaar van 5 procent.  Deutsche Bank zag voldoende reden het koopadvies te handhaven, vanwege het aantrekkende groeimomentum in combinatie met een stijging van de aangepaste EBITDA-marge dit jaar. Bovendien wordt het aandeel beduidend lager gewaardeerd dan sectorgenoten Deliveroo en Delivery Hero, benadrukte Cuneo.

Deutsche Bank zag voldoende reden het koopadvies te handhaven, vanwege het aantrekkende groeimomentum in combinatie met een stijging van de aangepaste EBITDA-marge dit jaar. Bovendien wordt het aandeel beduidend lager gewaardeerd dan sectorgenoten Deliveroo en Delivery Hero, benadrukte Cuneo.

Het aandeel Just Eat Takeaway sloot woensdag op 14,75 euro.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Iex Group NV

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.