Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Berenberg en Deutsche verhogen koersdoel Besi

Beursblik: Berenberg en Deutsche verhogen koersdoel Besi
23 feb 2024 om 08:56

 Berenberg en Deutsche Bank hebben vrijdag hun koersdoel voor BE Semiconductor Industries verhoogd, nadat de Duivense toeleverancier van de halfgeleiderindustrie donderdag met cijfers kwam.

Berenberg verhoogde het koersdoel van 85,00 naar 140,00 euro met een onveranderd Houden advies, terwijl Deutsche Bank van 110,00 naar 130,00 euro ging, maar het aandeel op de verkooplijst hield.

Analist Trion Reid van Berenberg noemt Besi van “hoge kwaliteit, maar ook hoog gewaardeerd”. Besi is in de ogen van de analist een uitstekend bedrijf, met aantrekkelijke groeivooruitzichten en een indrukwekkende winstgevendheid. “Maar we denken dat de koers dit al ruimschoots heeft ingeprijsd”, aldus Reid.

Deutsche Bank zette Besi begin dit jaar op de verkooplijst, na de koersrally van het aandeel. De bank temperde toen de fantasie over AI. Veel zou al zijn ingeprijsd en de analisten van de Duitse bank meenden dat hoewel bepaalde segmenten flink zullen profiteren van AI, de halfgeleidersector daarbij niet vooraan zal staan.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Besi

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.