Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Onward gaat samenwerking aan met Lovell

Onward gaat samenwerking aan met Lovell
14 sep 2023 om 08:38

Onward Medical is een samenwerking aangegaan met Lovell, een overheidsleverancier en externe logistieke dienstverlener die samenwerkt met meer dan honderd Amerikaanse zorgaanbieders. Dit maakte het medische technologiebedrijf woensdagavond bekend.

De tweejarige distributieovereenkomst biedt Onward toegang tot de United States Veterans Health Administration, volgens Onward 's werelds grootste gezondheidszorgsysteem dat zorg biedt voor ruggenmergletsel. Ook krijgt het bedrijf toegang tot het US Department of Defense Military Health System, 's werelds grootste militaire gezondheidszorgaanbieder.

Volgens de overeenkomst zal Lovell Onward-therapieën toevoegen aan haar relevante federale contracten zodra deze technologieën door de Amerikaanse Food and Drug Administration zijn goedgekeurd voor verkoop in de Verenigde Staten.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Ebusco

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!