Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

CTP tekent drie nieuwe verhuurcontracten in Hongarije

CTP tekent drie nieuwe verhuurcontracten in Hongarije
3 jul 2023 om 07:51

 CTP heeft drie nieuwe verhuurcontracten getekend voor in totaal 31.750 vierkante meter in Hongarije. Dit maakte het bedrijf maandag voorbeurs bekend.

Het gaat om locaties bij CTPark Budapest West en CTPark Komárom, beide dicht bij de Hongaarse hoofdstad Boedapest. 

CTP heeft de nieuwe huurcontracten getekend met onder meer Teqball en Quehenberger, twee bestaande huurders van CTPark Budapest West.

Teqball is een in Hongarije gevestigd bedrijf dat tafels maakt voor Teqball, een nieuwe op voetbal gebaseerde sport gespeeld op een gebogen tafel die snel aan populariteit wint. Het bedrijf heeft getekend voor 4.000 vierkante meter met een huurovereenkomst van 8,5 jaar, naast de 10.650 vierkante meter die het al huurt in CTPark Budapest sinds juni 2021.

Internationale logistiek dienstverlener Quehenberger breidt ook uit op CTPark Budapest West. Hier gaat het om een nieuwe unit van 11.000 vierkante meter met een huurcontract van 5,5 jaar.

CTP heeft ook een nieuwe overeenkomst getekend bij CTPark Komárom met FSK L&S Hungary Szolgáltató Kft, een logistiek bedrijf dat deel uitmaakt van het wereldwijd opererende batterijbedrijf SK Group met het hoofdkantoor in Zuid-Korea. FSK L&S Hongarije Szolgáltató Kft huurt 12.500 vierkante  magazijnruimte en nog eens 4.250 vierkante meter kantoorruimte voor een periode van zeven jaar.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.