Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Honeywell en Arcadis bundelen krachten om kantoren energiezuiniger te maken

Honeywell en Arcadis bundelen krachten om kantoren energiezuiniger te maken
17 mei 2023 om 08:37

 Honeywell en Arcadis hebben woensdagochtend een samenwerking aangekondigd om de tools en diensten te leveren die het energieverbruik en de CO2-uitstoot in kantoorgebouwen over de hele wereld helpen optimaliseren. Dit bleek woensdag uit een persbericht, waarin geen financiële details werden vermeld.

Met een initiële focus op vijf projecten op verschillende locaties over de hele wereld, zullen de bedrijven gezamenlijk een reeks totaaloplossingen aanbieden om klanten te helpen sneller vooruitgang te boeken in de richting van hun CO2-reductiedoelstellingen.

De relatie tussen Honeywell en Arcadis is niet exclusief en beide bedrijven verwachten aanvullende samenwerkingen toe te voegen om hun aanbod op dit gebied te verbeteren.

"De kracht van Arcadis is ons vermogen om klanten te helpen identificeren waar verandering de meeste impact kan hebben in hun organisatie als het gaat om hun energieverbruik en ecologische voetafdruk", zegt Alan Brookes, CEO van Arcadis, in een toelichting.

"Door samen te werken met Honeywell kunnen we dat inzicht gebruiken en een end-to-end service bieden, van planning tot uitvoering en doorlopend onderhoud, zodat klanten het energieverbruik binnen hun gebouwen portfolio kunnen verminderen en de waarde van hun investering kunnen aantonen aan de belangrijkste belanghebbenden."

ABM Financial News
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Honeywell

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.