Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Nedap levert meer klantentechnologie aan lululemon

Nedap levert meer klantentechnologie aan lululemon
12 jan 2023 om 09:02

Nedap gaat het Amerikaanse lululemon atheletica ook klantentechnologie buiten de Verenigde Staten leveren. Dit maakte het technlologiebedrijf uit Groenlo donderdag bekend, zonder financiële details te vermelden.

Het gaat om de zogeheten RFID-technologie die beschikbaar komt voor de wereldwijd ruim 600 winkels van lululemon. Met deze technologie kan volgens Nedap de beschikbaarheid van producten in de winkels worden geoptimaliseerd.

In augustus 2022 begon lululemon al met de implementatie van iD Cloud in haar Noord-Amerikaanse winkels. Het project werd in september afgerond toen alle winkels live gingen. lululemon zal begin 2023 doorgaan met de uitrol van Nedap iD Cloud naar Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Aziatisch-Pacifische regio.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Nedap

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.