Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Video: instappen bij Besi en winst nemen bij OCI

Video: instappen bij Besi en winst nemen bij OCI
8 nov 2022 om 17:05

Het aandeel BE Semiconductor Industries biedt kansen, maar met OCI kan beter winst worden genomen. Dit zegt technisch analist Nico Bakker, gelieerd aan BNP Paribas voor de camera van ABM Financial News op Beursplein 5.

Het aandeel Besi toont hetzelfde plaatje als de AEX index, volgens Bakker. Na een piek rond 80 euro is het aandeel “flink gecorrigeerd. De helft ging er vanaf”. Inmiddels is er volgens de analist echter sprake van “een heel duidelijke bodem”. Kortom, beleggers moeten het aandeel Besi goed in de gaten houden, adviseert Bakker. Via een tussenstop op 60 euro ziet de analist de koers van Besi weer terugkeren naar 80 euro.

OCI heeft al een “heel mooie rit achter de rug” en loopt volgens Bakker inmiddels “een beetje achter op de markt”. OCI moet nog een correctie laten zien. Bakker rekent op topvorming rond het huidige niveau.

“Dus, instappen bij Besi en winst nemen bij OCI”, aldus Bakker.

Klik hier voor: instappen bij Besi en winst nemen bij OCI


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.