AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee

VEON voldoet niet aan noteringseisen Nasdaq

VEON voldoet niet aan noteringseisen Nasdaq
12 apr 2022 om 08:00

VEON heeft officieel van The Nasdaq Stock Market te horen gekregen dat het bedrijf niet langer aan de noteringseisen van de Amerikaanse beurs voldoet. Dit maakte het Russische telecombedrijf met eveneens een beursnotering in Amsterdam dinsdagochtend bekend.

De melding van Nasdaq heeft geen directe impact op de voortzetting van de notering van de zogeheten American Depositary Shares, aldus VEON. Ook de dagelijkse operaties ondervinden volgens het bedrijf geen hinder.

Nasdaq eist dat de waarde van het aandeel minimaal 1,00 dollar bedraagt. Maandag sloot VEON op 0,59 dollar.

VEON krijgt volgens de regels van Nasdaq nu 180 kalenderdagen te tijd om alsnog aan de eisen te voldoen, zo gaf het Russische bedrijf aan. Mocht het dan nog niet lukken dan komt het bedrijf in aanmerking voor een tweede periode van nog eens 180 kalenderdagen.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers van aandelen in dit artikel

  • Veon
    * *

Premium analyses

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!