Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Prosus investeert meer in Indiaas visplatform

Prosus investeert meer in Indiaas visplatform
7 mrt 2022 om 08:53

Prosus heeft zijn investering in het Indiase online-platform voor vishandel Captain Fresh vergroot, in een investeringsronde ter waarde van 50 miljoen dollar. Dit maakte het investeringsfonds maandag bekend.

Captain Fresh startte in 2019 als marktplaats voor vis en zeevruchten, bedoeld om de kleine vissers en boeren langs de Indiase kust in contact te brengen met de gefragmenteerde vraag van detailhandelaren naar hun producten vanuit heel India.

Inmiddels wil het bedrijf zichzelf uitbouwen tot een groot platform voor dierlijke eiwitten, dat via meerdere kanalen, in verschillende landen, verschillende soorten vlees en vis aanbiedt, zowel vers, ingevroren als levend.

“Captain Fresh blijft de strategie zeer goed uitvoeren en in een hoog tempo”, zei Ashutosh Sharma van Prosus Ventures in India.

Prosus en Tiger Global, die al eerder in Captain Fresh investeerden, hadden een leidende rol bij de laatste investeringsronde. Andere deelnemers zijn Accel India, Matrix Partners India, Ankur Capital en Incubate Fund.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.