Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Transavia gaat vliegen vanaf Brussels Airport

Transavia gaat vliegen vanaf Brussels Airport
21 dec 2021 om 10:01

BRUSSEL (ANP) – Luchtvaartmaatschappij Transavia gaat vliegen vanaf Brussels Airport. Vanaf komende zomer wordt naar een viertal zonbestemmingen gevlogen vanaf de Belgische luchthaven. Vanaf deze week biedt Transavia al vluchten van en naar Innsbruck in Oostenrijk aan.

De maatschappij, onderdeel van Air France-KLM, wilde al eerder vluchten vanaf de Belgische luchthaven gaan aanbieden, maar door corona ging er tijdelijk een streep door dat plan. Met de stap naar België versterkt de maatschappij haar positie in de Nederlandse en Belgische markt, verduidelijkt Marcel de Nooijer, algemeen directeur van Transavia in een toelichting.

Komende zomer wordt vanaf Brussels Airport gevlogen op vier bestemmingen in Spanje, Griekenland en Portugal. Tickets naar Ibiza, Alicante, Heraklion-Kreta en Faro voor komende zomer kunnen per direct worden geboekt. Voorafgaand aan de zonbestemmingen begint Transavia op donderdag met vluchten van en naar Innsbruck vanaf Brussel.

Transavia zei eerder dat de stap naar Brussel losstaat van de ophanden zijnde verhoging van de tarieven op Schiphol.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.