Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Window dressing?

TA van Edward Loef – Window dressing?
30 aug 2021 om 17:04

Vorige week – 25 augustus 2021 – werden Gamestop en AMC Entertainment technisch geanalyseerd. Zijn er nieuwe kansen?

GameStop (GME) op uurbasis vanaf augustus 2021 t/m kort na opening vandaag

GameStop (GME) op uurbasis vanaf augustus 2021 t/m kort na opening vandaagIn de technische analyse blog van 25 augustus jongstleden noteerde de beurskoers van GameStop (GME) ca. $ 210,00 na een hoogste notering bij $ 225,00. Onderwerp van studie was het vraagstuk of de explosieve rally tijdig kon worden voorzien. In de optiek van de pure chartist voorspellen grafieken niets, maar tonen wat is. Chartisten zijn op zoek naar repeterende koerspatronen. Wanneer deze herkend worden, dan volgt een waarschijnlijkheidsoordeel. In de grafiek op uurbasis van Gamestop is rond 16:00 uur hedenmiddag een symmetrische driehoek te herkennen. Dit patroon is meestal een continuatieformatie. Indicatief is de rally voorafgaand aan deze consolidatie voor het bepalen van een koersdoel. Indien juist beoordeeld schiet de beurskoers spoedig richting $ 280.

AMC Entertainment vanaf juli 2021 op uurbasis

AMC Entertainment vanaf juli 2021 op uurbasisTrendvolgers kijken naar het proces tussen de bodems en tussen de koerstoppen. In het aandeel AMC Entertainment is na de dubbele bodem in augustus

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.