Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Alphabet heeft fantastische kwartaalcijfers & Europa strijdt tegen oneerlijke concurrentie

Alphabet heeft fantastische kwartaalcijfers & Europa strijdt tegen oneerlijke concurrentie
28 apr 2021 om 07:57

De S&P 500 bewoog slechts 17 punten gisteren. Uiteindelijk sloot de brede aandelenindex op min 0,02%. De uiteindelijke sluitingskoers was 4.187 punten. De technologie-index Nasdaq 100 daalde 0,47% tot 13.960 punten. Moderna was opnieuw het sterkste aandeel uit de index met een stijging van 3,39%. De Dow koers  bleef status quo op 33.985 punten. Sterkste aandeel uit de Dow Jones Industrial Average was Chevron met een stijging van 1,16%.

Aandeel Moderna

Alphabet verrast positief

Alphabet heeft al jaren een monopolie wanneer het gaat om zoekopdrachten via het internet. De overgrote meerderheid doet zijn of haar zoekopdrachten via de zoekmachine Google. Alphabet heeft natuurlijk een meevaller gehad. Door de pandemie zijn wereldwijd vele bedrijven overgeschakeld naar online verkoop. Hierbij schakelen bedrijven over van traditionele marketing naar digitale marketing, waarbij advertenties niet weg te denken zijn. Maar nu de economie mondjesmaat terug naar het oude normaal gaat, is het niet onlogisch om een daling in de vraag naar digitale advertenties te zien.

Wat was er zo goed aan de resultaten van Alphabet? Het bedrijf achter Google kwam met verrassende resultaten. De omzet in het eerst

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.