Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Pfizer en Moderna resistent tegen koersrisico’s?

TA van Edward Loef – Pfizer en Moderna resistent tegen koersrisico’s?
12 jan 2021 om 17:20

De grafiek van de dagelijkse Covid-19 statistieken toont wereldwijd een stijging. Wat tonen de grafieken van Pfizer en Moderna?

Pfizer (PFE) op weekbasis vanaf eind 2017 (log-schaal)

Pfizer PFEDe beurskoers van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Pfizer (PFE) bleek in het eerste kwartaal van 2020 niet resistent tegen de verkoopdruk in Wall Street. Met vallen en opstaan is het vertrouwen teruggekeerd. Het goede nieuws is de opwaartse koersuitbraak medio november vorig jaar boven de dalende weerstandlijn. In de afgelopen weken viel de beurskoers weer terug naar de koerstoppen uit het tweede en derde kwartaal 2020 rond $ 37. Na drie weken van verkoopdruk, bleek de beurskoers de eerste handelsweek weer positief af te sluiten bij een beursnotering op $ 37,13. Op basis van de trendlijnen is het neerwaarts koersrisico beperkt tot ca. $ 36, terwijl er ruimte is richting $ 44.

Moderna (MRNA) op uurbasis vanaf 12 oktober 2020 + Fibonacci-retracements

ModernaAfgaande op de koersontwikkeling van het aandeel Moderna Inc. (MRNA) kan vanaf begin 2020 een proces van hogere toppen en hogere bodems worden gesignaleerd. De Fibonacci-trendlijnen tussen top en bodem suggereren in de afgelope

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.