Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Video: stijgende trend olieprijs intact

Video: stijgende trend olieprijs intact
8 jan 2021 om 16:42

Ondanks de malaise op de oliemarkt heeft de olieprijs het goed gedaan, waarbij Brent in april 2020 op een dieptepunt van 30,0 dollar per vat noteerde, maar vandaar uit in een gematigd mooi opwaarts trendkanaal bewoog. Dit zei technisch analist Roelof-Jan van den Akker van ING Financial Markets voor de camera tegen ABM Financial News.

Volgens de analist wijst alles erop dat de stijgende trend begin 2021 nog intact is. “Niets wijst op een top in de markt”, aldus van den Akker. Profiteer van de stijgende olieprijs, maar verkoop richting de 60,0 dollar per vat, adviseert hij.

Klik hier voor: stijgende trend olieprijs intact

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.