Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Interessante aandelen voor 2021 – veelbelovende aandelen

Interessante aandelen voor 2021 – veelbelovende aandelen
6 jan 2021 om 14:55

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


De meest interessante aandelen voor 2021, iedereen is er naar op zoek. Het selecteren van individuele aandelen kan dan ook vrij lastig zijn. Lijstjes als deze zijn dan ook bedoeld om u te inspireren. Het jaar 2020 heeft nog maar eens aangetoond dat zaken heel snel kunnen veranderen. Beleggers die niet op tijd inspelen op de veranderingen in de wereld kunnen plotseling een slecht beleggingsresultaat voorgeschoteld krijgen.

Uiteraard weet ik ook niet exact wat de grootste stijgers zullen zijn in 2021. In dit artikel bespreek ik kortweg 20 aandelen van solide bedrijven. Aandelen die op lange termijn naar mijn mening een goed rendement kunnen opleveren. Bedrijven waarvan ik verwacht dat ze het in 2021, maar ook in de jaren daarna goed zullen doen.

Onderwerpen die in dit artikel worden besproken:

Introductie

Ik zal in dit artikel een beknopte analyse geven van 20 aandelen die in mijn ogen veelbelovend zijn. Ik kies voornamelijk voor solide bedrijven die op lange termijn goed presteren zodat u er ook de komende jaren iets aan heeft. Er zitten ook enkele aandelen tussen met een v

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.