Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

AEX nipt op winst

AEX nipt op winst
31 dec 2009 om 14:45

De Amsterdamse beurs is de laatste (halve) handelsdag van het jaar met een kleine winst gelosten. Dit ging echter wel gepaard met een dunne handel. D e AEX op 335,33 punten, een winst van 0,1 procent. Ook de AMX won,0,3 procent op 510,82 punten.

 

Stijgers en dalers

Kabelaar Draka won 4,1 procent en vastgoedfonds EuroCommercial Properties op 3,3 procent. Ook Ordina wist nog net boven de drie procent winst te eindigen, waar Ten Cate op 2,9 procent bleef steken. SNS Reaal won 2,2 procent. Bij de dalers USG People aan kop met een min van 1,3 procent, de uitzenders moet deze ‘kopposite’ delen met VastNed Retail. BAM, Mediq en CSM sluiten allen met een verlies tussen de half en een procent.

 

Wessanen verkoopt Righi

Koninklijke Wessanen maakt bekend dat, ingaande vandaag, de bedrijfsactiviteiten van het in Reggio Emilia (Italië) gevestigde Righi zijn verkocht aan het lokale management en een beleggingsmaatschappij voor een niet nader bekend te maken bedrag. De opbrengst is in contanten voldaan.

 

Wall Street

Rond de klok van twee noteert de Dow Jones-index op een winst van 0,03 procent, op 10.549 punten. Verder staat de S&P op 0,02 winst en de Nasdaq wint 0,13 procent. Door de lage volumes is er weinig op de beurzen gebeurd.

 

Door: Robert du Bois, ABM Financial News.
[email protected] of +31(0)50-711 39 93.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.