Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Selectie Ajax ondergaat mogelijk veranderingen

Selectie Ajax ondergaat mogelijk veranderingen
30 nov 2009 om 17:29

De overgang van Nicolai Boilesen van Brondby IF naar AFC Ajax wordt door niets meer in de weg gestaan. Dat werd vandaag bekend gemaakt op VI.nl. De zaakwaarnemer van Boilesen noemde blij te zijn met de overeenkomst. De Zweedse jeugdinternational was vrij om een club te kiezen maar potentiële nieuwe clubs moesten nog wel tot overenstemming komen wat betreft de opleidingsvergoeding. Nu dat rond is begint Boilesen in januari bij Ajax en kan hij een contract tekenen dat loopt tot 2013.

 

Ajax verlengt contract met Anita

AFC Ajax heeft het contract met Vurnon Anita verlengd tot en met 30 juni 2012. Dat is vandaag te lezen op de website van de Amsterdamse voetbalclub. Het oude contract liep tot en met 30 juni 2011. Anita is afkomstig van de jeugdopleiding van Ajax en speelde tot nu toe 38 wedstrijden in het eerste elftal.

 

NEC belangstelling voor Ajax-speler Wielaert

Voetbalclub NEC richt zich op een overname van Ajax-speler Rob Wielaert. Bij Ajax is de speler overbodig geworden en voor NEC zou hij goede versterking zijn. Ajax ging op de interesse van de Nijmeegse club in door aan te geven dat een overgang bespreekbaar is. Wielaert werd vorig jaar door de voormalige trainer Marco van Basten aangetrokken maar heeft dit seizoen nog maar drie duels mogen spelen.

 

Update 02-12-2009, 17:40:  Nicolai Boilesen heeft vandaag het contract ondertekend voor zijn overgang van Brondby IF naar AFC Ajax. Het contract loopt tot en met juni 2013. De Zweedse jeugdinternational zal nog niet in het eerste elfstal spelen maar wordt geplaatst in de jeugdopleiding van Ajax.

 

Door: Sanne Rolsma, ABM Financial News.
[email protected] of +31(0)50-711 39 93

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.