Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

DIM Vastoed ontvangt overnamebod van Equity One

DIM Vastoed ontvangt overnamebod van Equity One
27 nov 2009 om 08:20

DIM Vastgoed heeft een overnamebod ontvangen van Equit One. Deze laatste biedt 6,16 dollar per aandeel via haar dochterbedrijf Southeast US Holdings BV. Equitiy One doet het bod op alle uitstaande aandelen van DIM. Op dit moment heeft Equity One al driekwart van de aandelen van DIM in zijn bezit. Het bod wordt gestand gedaan als 95 procent van alle aandelen zijn aangemeld. Het overnamebod maakt dat DIM zijn voorgenomen claimemissie opschort.

 

Met het oog op het bod zal Equity One de door haar verstrekte lening die afloopt op 1 januari 2010 in ieder geval verlengen op de geldende voorwaarden tot 1 april 2010. Daarnaast heeft Equity One aan DIM Vastgoed een financieringsfaciliteit verstrekt voor een bedrag van 3 miljoen dollar, die DIM Vastgoed in staat stelt te voorzien in haar werkkapitaalbehoefte. Voor deze faciliteit gelden marktconforme voorwaarden. 

 

Bestudering bod

Directie en commissarissen van DIM Vastgoed zullen het voorstel van Equity One bestuderen en vervolgens met Equity One in overleg treden over het bod en de voorwaarden waaronder het aan de aandeelhouders zou kunnen worden aanbevolen. DIM Vastgoed zal zo spoedig mogelijk nadere mededelingen doen.

 

Door: Robert du Bois, ABM Financial News
[email protected] of +31(0)50-711 39 93.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.