Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Eurocommercial Properties maakt uitkering bonuscertificaten bekend

Eurocommercial Properties maakt uitkering bonuscertificaten bekend
30 okt 2009 om 08:13

Vastgoedfonds Eurocommercial Properties maakte vanochtend de uitkering van bonuscertificaten bekend. Aan houders van certificaten van tien gewone aandelen wordt wederom een volledig
keuzedividend geboden. In dat kader maakt Eurocommercial vandaag bekend dat het percentage voor de uitkering in certificaten van aandelen 5,88 procent bedraagt. Certificaathouders die kiezen voor bonuscertificaten ten laste van de agioreserve, kunnen per 17 (zeventien) certificaten 1 (één) nieuw certificaat verkrijgen in plaats van een voorgesteld dividend in contanten van 1,78 euro per certificaat van tien aandelen.

 

De bonuscertificaten en de bestaande certificaten zijn gelijkelijk gerechtigd met betrekking tot het boekjaar 2009/2010. Certificaathouders kunnen hun keuze bekendmaken tot en met 19 november 2009. Als op die datum nog geen melding is ontvangen, zal een dividend in contanten worden uitgekeerd. Betaalbaarstelling is op 30 november 2009. Het dividendvoorstel zal worden behandeld in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op 3 november 2009.

 

Door: Robert du Bois, ABM Financial News.
[email protected] of +31(0)50-711 39 93.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.