Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Samas kiest ASPA als nieuwe naam

Samas kiest ASPA als nieuwe naam
7 jul 2009 om 09:04

Kantoorinrichter Samas Benelux heeft vandaag aangekondigd haar bedrijfsactiviteiten voort te zetten onder de naam ASPA.  De eigen  producten van Samas worden voortaan ook verkocht onder de merknaam ASPA. De naamswijziging en herpositionering van het bedrijf volgt op de overname van Samas’ Benelux activiteiten door een consortium van financiële investeerders bestaande uit Tinseltown Investments en Stonehaven in juni van dit jaar. Samas Benelux ging hierna in zijn geheel en zelfstandig verder.

Toelichting

Edward Vis, Algemeen Directeur van ASPA licht de rebranding toe: “ASPA heeft een unieke herkomst, is authentiek, ambachtelijk en heeft een krachtige historie qua identiteit. Maar bovendien heeft ASPA een sterke, onderscheidende visie op de toekomst van werken en kantoorinrichting. In onze visie vormt kantoorinrichting namelijk een essentieel element bij het vormgeven, behouden en borgen van de identiteit van een organisatie. Het maakt aan medewerkers, klanten en omgeving duidelijk waar een organisatie voor staat. Die symbiose van herkomst en blik op de toekomst geeft ASPA een geheel eigen positionering. Vandaar trouwens ook de toevoeging ‘office identity’ bij ons logo.

 

Activiteiten

ASPA blijft actief in de Benelux met een direct, eigen verkoopkanaal en een regionaal dekkend netwerk van ASPA Business Partners en ASPA dealers. Samen zijn zij in staat de kleine lokale tot en met grote internationale klanten te bedienen. Voor de laatstgenoemde categorie werkt ASPA ook in de toekomst samen met haar voormalige Samas’ zusterbedrijven en blijft hierdoor exclusief distributeur voor de merken Drabert, Erco Interieurbouw, Falpro, Fortschritt, MARTINSTOLL, MBT, Schärf en SITAG.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.