Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Blue Fox bereikt overeenstemming over aandelenemissie

Blue Fox bereikt overeenstemming over aandelenemissie
26 jun 2009 om 08:33

Blue Fox Enterprises maakt vanochtend bekend dat ze overeenstemming heeft bereikt met  grootaandeelhouders inzake een onderhandse emissie van aandelen. Tevens is met de financier een optie tot conversie van een deel van de kredietfaciliteit overeengekomen. Deze transacties zijn onderhevig aan goedkeuring van de aandeelhouders. Versteviging van de kapitaalstructuur maakt verwezenlijking van de  groeistrategie van BFE mogelijk.

 

Oproeping BAVA

Tijdens een BAVA, die in juli 2009 zal worden bijeengeroepen, zal de aandeelhouders goedkeuring worden gevraagd voor de uitgifte van nieuwe aandelen. De oproeping voor deze BAVA zal op gebruikelijke wijze geschieden.

 

Naamswijziging

Het aangekondigde groeiscenario zal gepaard gaan met een volledige rebranding waarbij de naam Blue Fox Enterprises N.V. zal worden gewijzigd. NedGraphics zal als A-brand in de Textile & Apparel markt gepositioneerd blijven. Tijdens de BAVA zal de aandeelhouders gevraagd worden in te stemmen met een nieuwe brand name voor Blue Fox Enterprises N.V., die tijdens de vergadering bekend gemaakt zal worden.

 

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.