Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Vervaeke kiest voor Punch

Vervaeke kiest voor Punch
24 jun 2008 om 18:14

Toelichting

Frédéric Derumeaux, Directeur Operations bij Transports Vervaeke, “We hebben verschillende systemen uitgebreid met elkaar vergeleken, en zijn tot de conclusie gekomen dat de CarCube voor ons veruit de beste oplossing was. Voor de korte termijn is het gebruiksgemak voor onze chauffeurs doorslaggevend geweest. Als ik kijk naar de langere termijn, dan ben ik ervan overtuigd dat we met de innovatieve technologie van de CarCube goed zitten en zonder problemen zullen kunnen inspelen op onze toekomstige behoeften.”

En hij voegt daaraan toe: “We waren ook bijzonder gecharmeerd van de professionele en open aanpak van het Punch Telematix projectteam tijdens de behoefteanalyse en de begeleiding van de evaluatie. Het klikte, en dat is belangrijk, ook voor de toekomst.”

Wim Maes, CEO van Punch Telematix: “Voor ons is Transports Vervaeke een referentie van formaat. Dat een bedrijf, dat niet alleen bekend staat om zijn uitstekende service, maar ook om zijn innovatieve aanpak, na een zorgvuldige vergelijking en afweging van alternatieven, voor onze oplossing kiest, dat zegt wat over ons product en onze werkwijze. We kunnen ons eigenlijk geen mooier compliment voorstellen. We zijn dan ook heel tevreden dat we een referentie van hun kaliber tot onze klanten mogen rekenen.”

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.