Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US500
Bekijk realtime koersen

Ctac introduceert SAP oplossing

Ctac introduceert SAP oplossing
24 jun 2008 om 08:19

SAP-specialist Ctac ontwikkelt in nauwe samenwerking met de Haagse woningcorporatie Haag Wonen en consultancyfirma Avecres een SAP ERP-omgeving die volledig is toegesneden op de bedrijfsvoering van woningbouwcorporaties. Dit SAP-systeem
ondersteunt alle primaire bedrijfsprocessen voor het beheer van vastgoed.

Markt

Ctac speelt met deze oplossing in op de toenemende vraag onder woningcorporaties naar integrale ondersteuning van alle processen. In deze sector is de laatste jaren sprake geweest van schaalvergroting door bijvoorbeeld fusies en een toenemende
professionalisering van de bedrijfsvoering.

Ook is het belang van het faciliteren van het breder wordende spectrum aan klantcontacten toegenomen. Dat vereist onder meer een professionele en flexibele IT-omgeving met een geïntegreerd systeem voor het ondersteunen van alle activiteiten, variërend van (financiële) administratie, workflowmanagement, CRM-toepassingen tot aan vastgoedbeheer.

De gezamenlijk te ontwikkelen oplossing op basis van SAP ERP is bij Haag Wonen sinds januari 2007 succesvol in gebruik. De  samenwerkende partners gaan het in de praktijk bewezen systeem nu breder in de markt zetten.

Toelichting

“We beschikken nu over een zeer stabiel en robuust systeem dat een uitstekende basis vormt voor de dienstverlening aan onze huurders en het verbeteren van de efficiency van onze primaire processen ondersteunt,” zegt Annius Hoornstra van Haag Wonen.

“Onze sector staat voor grote opgaven waarbij het zaak is in de basis goed te presteren, te verdienen waar dat kan en uit te geven in de buurt waar dat moet.”

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.