Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

InnoConcepts wil RvC wijzigen

InnoConcepts wil RvC wijzigen
6 jun 2008 om 08:54

Tijdens de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van InnoConcepts, welke gehouden zal worden op 23 juni a.s., zal Niraj Mehra, voormalig lid van de Raad van Bestuur van Numico, worden voorgedragen als commissaris van de vennootschap.

 

Toelichting

Venneboer, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wij zijn bijzonder verheugd dat we de heer Mehra bereid hebben gevonden deze functie te aanvaarden. De heer Mehra heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. De heer Mehra beschikt over een buitengewoon netwerk in de Food en Foodservice industrie, hetgeen voor InnoConcepts één van de zeer kansrijke kernmarkten in de komende jaren is." 

 

"Uitdaging voor InnoConcepts is daarbij vooral de executie van haar technologie in relatie tot de hoge eisen die multinationals stellen. De uitgebreide operationele kennis van de heer Mehra in deze markten is daarbij van grote waarde voor InnoConcepts.”

 

Nieuwe samenstelling

Met deze benoeming zal de Raad van Commissarissen van InnoConcepts bestaan uit G. Jansen Venneboer (voorzitter), A. Langerak, C.A. Lieve en N. Mehra.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.