Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ORTEC kiest voor Exact

ORTEC kiest voor Exact
29 mei 2008 om 11:40

ORTEC, leverancier van softwareproducten, heeft een overeenkomst met Exact Software gesloten, voor het gebruikmaken van de optimalisatie en planning software van Exact. Dat meldde het bedrijf vandaag in een persbericht.

 

Het bedrijf was reeds geruime tijd op zoek naar een nieuw Customer Relationship Management (CRM) systeem. Het bedrijf heeft gekozen voor Exact omdat het met deze software ook de financiele processen kan ondersteunen. Bovendien werken ORTEC en Exact al enige jaren samen en hebben gezamenlijke klanten in markten als consumentengoederen en transport.

 

Meer over ORTEC

ORTEC heeft reeds vestigingen in Nederland, USA, Duitsland, Frankrijk en Belgie. Dit jaar heeft ORTEC nieuwe vestigingen geopend in Europa, zoals in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zwitserland en Roemenie. De onderneming heeft meer dan 800 klanten, 700 werknemers en verschillende kantoren in Europa en Noord-Amerika.

 

Meer over Exact

Met zijn hoofdkantoor in Delft en onderhoudt Exact daarnaast vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Het concern telt circa 2750 medewerkers, en is ruim 40 landen actief. Sinds juni 1999 is Exact Holding genoteerd aan Euronext Amsterdam.

 

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.