Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Loyalis besteedt uit aan Ordina en KAS BANK

Loyalis besteedt uit aan Ordina en KAS BANK
23 mei 2008 om 08:26

Loyalis, onderdeel van APG Groep, introduceert een internetspaarrekening en twee beleggingsproducten, waarvan één met inleggarantie. Voor de backoffice activiteiten is een samenwerkingsovereenkomst getekend met Ordina en KAS BANK. Ordina verzorgt de administratieve ondersteuning, KAS BANK verleent  bancaire diensten.

 

Toelichting

Voor Ordina betekent de overeenkomst met Loyalis een belangrijke uitbreiding van haar bestaande BPO dienstverlening op het gebied van beleggersgiro administraties. “Met deze overeenkomst versterkt Ordina haar prominente plaats in deze markt” aldus Ronald Kasteel, voorzitter Raad van Bestuur van Ordina N.V.

 

“KAS BANK is zeer verheugd over de samenwerking met Loyalis. Als gespecialiseerde en onafhankelijke dienstverlener voor institutionele beleggers en financiële instellingen hebben wij de markt voor banksparen en levensloop reeds langer geïdentificeerd als een interessante markt met grote mogelijkheden voor pensioenfondsen maar ook voor verzekeraars. Onze dienstverlening aan Loyalis onderstreept de juistheid van deze visie”  aldus Albert Röell, voorzitter van de Raad van Bestuur van KAS BANK.

Over Loyalis

Loyalis, onderdeel van APG Groep, is een inkomens- en arbeidsspecialist die met name opereert voor het onderwijs, de overheid, politie, brandweer, defensie, energie- en nutsbedrijven. Loyalis levert aanvullende oplossingen voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Integrale oplossingen, maatwerk in advisering en in productontwikkeling, transparantie, hoge service en uitvoering zijn kernkwaliteiten van de organisatie. Loyalis gaat niet voor de grote winsten, maar kiest voor de klant.

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.