Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Ctac boekt fors hogere winst

Ctac boekt fors hogere winst
22 mei 2008 om 08:59

De ICT-dienstverlener presenteerde vandaag de eerstekwartaalcijfers. Ctac boekte in deze periode een nettowinst van 1,3 miljoen euro (2007: 0,5 miljoen euro). Het bedrijfsresultaat van het afgelopen kwartaal kwam neer op 2,1 miljoen euro, een verdubbeling met het eerste kwartaal in 2007.

 

Door het snel groeiende aantal werknemers introduceert Ctac een nieuwe divisiestructuur met vier bedrijfsonderdelen. De samenwerking tussen de divisies wordt in Nederland en België vanuit het Management Team vormgegeven onder de directe aansturing van de Raad van Bestuur.

 

Vooruitzichten

De SAP-dienstverlener wil op basis van het nieuwe organisatiemodel prioriteit stellen op het versterken van de profilering als SAP/ ERP onderneming. Tevens wil de ICT-dienstverlener zijn marktposities uitbouwen en het benutten van cross-selling mogelijkheden tussen de verschillende divisies.

 

In lijn met de eerder aangekondigde doelstellingen van geheel 2008, verwacht Ctac een toename van de omzet en een verbetering van de operationele marge te realiseren. Dit is in overeenstemming met de resultaten behaald in het eerste kwartaal 2008.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.