Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Alanheri roept aandeelhouders bijeen

Alanheri roept aandeelhouders bijeen
8 mei 2008 om 09:25

Frans Faas krijgt deze week zijn zin bij Alanheri. Eerst werd hij tot interim-CEO benoemt, vervolgens ging het bestuur akkoord met het uitschrijven van een BAVA, waarin de reorganisatie van de zadenhandel op de agenda staat. Vrijdag 30 mei 2008 komen de belanghebbenden bijeen.

 

Faas, die met zijn beleggingsmaatschappij Recalcico een belang heeft van 60 procent in Alanheri, krijgt daarmee zijn zin. Hij leverde eerder veel kritiek op de leiding van Alanheri, die in zijn ogen 'slecht leiderschap' liet zien.
 

BAVA 

“Aan de orde komen onder meer het uitstel voor zowel de publicatie van de jaarrekening 2007 als de Algemene Vergadering van Aandeelhouders”, aldus het persbericht. “Belangrijkste redenen voor dit gevraagde uitstel zijn het beëindigen van de arbeidsovereenkomst met de financieel adjunct-directeur en de niet toereikende vastlegging en kwaliteit van de primaire gegevens”.

Reorganisatie

Alanheri vervolgt: “De eerder gemelde onvolkomenheden in de administratieve organisatie en maatregelen van interne controle, die een intensievere (gegevensgerichte in plaats van systeemgerichte) accountantscontrole noodzakelijk maken, staan tevens op de agenda”.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.