Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Faillisement Commodore vernietigd

Faillisement Commodore vernietigd
29 apr 2008 om 17:51

Tulip Computers heeft nabeurs bekend gemaakt dat het vonnis van 15 april 2008 waarin het faillissement van Commodore International B.V. – een  dochteronderneming van Commodore International Corporation – was uitgesproken, vandaag, 29 april 2008, is vernietigd.

 

Tulip heeft Commodore International B.V. – waar de merkrechten van Commodore in zitten – in 2004 verkocht voor € 24 miljoen aan CIC en Tulip heeft uit dien hoofde een vordering op CIC. De vordering van Tulip bedraagt op dit moment circa € 20 miljoen. CIC ’s verzet tegen het faillissement, dat in goed onderling overleg met de aanvragers van het faillissement bij de rechtbank is ingediend, om het vonnis van 15 april 2008 ongedaan te maken, is door de rechtbank behandeld en heeft geleid tot een positieve uitslag voor Commodore.

 

"Gelet op bovenstaande is voor Tulip, op basis van de haar beschikbare informatie, op dit moment geen aanleiding de waardering van haar vordering op CIC te herzien. Tulip is in overleg met CIC over de actuele situatie en blijft de ontwikkelingen nauwgezet volgen."

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.