Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

BAVA USG afgerond naar verwachting

BAVA USG afgerond naar verwachting
29 apr 2008 om 18:05

Alle agendapunten van de op 29 april 2008 gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van USG People zijn conform voorstel door de aandeelhouders goedgekeurd dan wel vastgesteld. Vanochtend voorbeurs maakte USG de kwartaalcijfers bekend die goed waren, evenals de vooruitzichten van het uitzendconcern.

 

Dividend
 
De aandeelhouders hebben de jaarrekening over 2007 vastgesteld. Het dividend over het boekjaar 2007 is vastgesteld op € 0,81 per gewoon aandeel van € 0,50 nominaal. Dit dividend kan, naar keuze van de aandeelhouder, geheel in contanten onder aftrek van 15% dividendbelasting worden opgenomen, danwel in aandelen worden uitgekeerd. Vanaf 2 mei 2008 wordt het aandeel ex-dividend genoteerd. Aandeelhouders kunnen hun keuze kenbaar maken in de periode van 2 mei tot 19 mei 2008, 17:00 uur. Betaalbaarstelling van het dividend en levering van aandelen uit hoofde van de omwisseling van het dividendrecht zal plaatsvinden met ingang van 23 mei 2008.

 

Benoemingen
 
De benoemingstermijn van mevrouw Ir M.E. van Lier Lels en van de heer C.Y.I.E. Dumolin in de Raad van Commissarissen liep af in 2008. De Raad van Commissarissen heeft bovengenoemde leden voorgedragen om te worden herbenoemd. Mevrouw van Lier Lels is daarnaast versterkt aanbevolen door de Centrale Ondernemingsraad om te worden herbenoemd. Mevrouw van Lier Lels en de heer Dumolin zijn door de aandeelhouders herbenoemd voor een periode van vier jaar.

 
De overige agendapunten werden in de vergadering evenzo conform voorstel door de aandeelhouders goedgekeurd dan wel vastgesteld.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.