Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Tulip en Twice tekenen intentieverklaring

Tulip en Twice tekenen intentieverklaring
28 apr 2008 om 17:54

Tulip Computers N.V. (Tulip) en Twice Group B.V. (Twice Group) hebben een intentieverklaring ondertekend voor de overname per 1 mei 2008 van de consultancy & learning activiteiten van NewLevel.nl B.V. (NewLevel) door de Twice Group. De activiteiten van NewLevel worden na de overname zelfstandig en onder eigen naam voortgezet als onderdeel van de Twice Group. Tulip en Twice Group hopen op korte termijn de overname te kunnen afronden.

 

Synergie

Met het onderbrengen van de consultancy & learning activiteiten van NewLevel bij de Twice Group heeft Tulip het belang van alle betrokken partijen voor ogen. De transactie biedt voor NewLevel en haar medewerkers een goed toekomstperspectief. Twice Group is een gezonde en gedreven onderneming en beschikt over een uitstekende mix van competenties en afzetkanalen, waarbij partijen verwachten dat relatief snel synergetische voordelen kunnen worden behaald.

 

De Twice Group versterkt met de aankoop van NewLevel haar marktpositie en kan haar dienstverlening aanzienlijk uitbreiden. Zo zullen de huidige klanten van de Twice Group profiteren van de uitbreiding in het opleidingsaanbod met onder andere gecertificeerde Novell en Microsoft
trainingen. Daarnaast zal de Twice Group professionele Learning Consultancy diensten gaan aanbieden die aansluiten op de huidige dienstverlening van Twice Services.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.