Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Positieve start beurs van New York

Positieve start beurs van New York
28 apr 2008 om 14:32

Gekeken naar de Amerikaanse futures zal de beurs van New York met lichte winsten de handelsdag openen. De Dow Jones en de S&P500 zullen bijna tweetiende procent hoger van start gaan, waar de Nasdaq genoegen moet nemen met de helft hiervan.

 

In het nieuws

Het beleggingsvehikel van superbelegger Warren Buffet, Berkshire Hathaway, wil samen met Mars proberen Wrigley over te nemen. Tracinda liet weten een belang in autofabrikant Ford te hebben genomen en is van plan dit belang verder uit te breiden. Voorbeurs noteert het aandeel Ford nu reeds 8 procent hoger. Chrysler liet weten 2 fabrieken in de verkoop te doen. Ook CommScope is van plan diverse locaties te sluiten om op deze wijze kosten te besparen.

 

Randware heeft in het eerste kwartaal van 2008 het verlies verder zien oplopen. Naar verwachting zal het bedrijf pas tegen het einde van 2008 weer winstgevend zijn. Sohu.com wist analisten te verbazen met de winst- en omzetcijfers over het eerste kwartaal. De cijfers van Radioshack zijn daarintegen in lijn met de verwachtingen van de professionals. Cooper Tire & Rubber waarschuwt voor tegenvallende cijfers over het eerste kwartaal.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.