Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Nieuwe kandidaat DPA Flex voorgesteld

Nieuwe kandidaat DPA Flex voorgesteld
25 apr 2008 om 13:22

De Raad van Commissarissen van DPA Flex Group heeft, in overleg met de Raad van Bestuur, het voornemen Mienke Schaberg (51) voor te dragen als lid van de Raad van Commissarissen voor de onderneming. De voordracht zal in een op zeer korte termijn bijeen te roepen buitengewone aandeelhoudersvergadering in stemming worden gebracht.

 

 
De Raad van Commissarissen van DPA Flex is tot haar keuze gekomen op basis van de zeer goede staat van dienst van mevrouw Schaberg op het gebied van personeelsdiensten en haar bestuurlijke ervaringen. De leden van de Raad van Commissarissen zien in mevrouw Schaberg een waardevolle aanvulling op de aanwezige kennis en ervaring.

 

CV
 
Mevrouw Schaberg is geboren op 6 juli 1956. Zij heeft lange tijd gewerkt voor Elsevier / Bonaventura in verschillende functies. Vervolgens is zij enkele jaren verantwoordelijk voor de televisie faciliteiten van het Nederlands Omroepproduktie Bedrijf, waarna ze als zelfstandig ondernemer is begonnen in de executive search en de consultancy door een participatie in Metaplan Consultants B.V. en de oprichting van Wolters & Schaberg. In deze bedrijven is zij nog steeds als directeur actief.
Mevrouw Schaberg vervult daarnaast nog diverse bestuurlijke functies bij ondermeer aan aantal verenigingen en stichtingen van uiteenlopende aard.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.