Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Laatste zelfstandige cijfers voor Vedior

Laatste zelfstandige cijfers voor Vedior
25 apr 2008 om 08:05

Vedior heeft, vermoedelijk voor het laatst als zelfstandig bedrijf, zijn kwartaalcijfers gepresenteerd. De uitzender behaalde licht hogere resultaten over de gehele linie en 'houdt het hoofd goed boven water in een voor uitzenders moeilijke markt'.

De nettowinst van Vedior kwam in het eerste kwartaal van 2008 uit op 46,9 miljoen euro, tegenover 44,7 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar. De omzet steeg met 99 miljoen euro naar 2,04 miljard euro, een stijging van 5 procent.

Nederland

Alhoewel Vedior voornamelijk in Frankrijk een 'noemenswaardige' autonome groei wist te bereiken, presteerde de thuismarkt zeker niet onder de maat: “De operationele winst in Nederland steeg met 28 procent, mede dankzij een eenmalige subsidie van 2 miljoen euro voor opleidingen”.

Randstad

Vedior wordt binnenkort definitief overgenomen door Randstad. De branchegenoot, die vandaag ook met kwartaalcijfers kwam, bood onlangs 3 miljoen euro. Tot 9 mei 2008 kunnen aandeelhouders van Vedior hun stukken aanbieden, tegen 9,50 euro per aandeel. Deze cijfers waren dan ook naar alle waarschijnlijkheid de laatste resultaten die Vedior als zelfstandig bedrijf kon presenteren.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.