Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Amerikaanse beurs opent in groen

Amerikaanse beurs opent in groen
25 apr 2008 om 15:01

De Amerikaanse beurs zal naar verwachting hoger van start gaan. De Dow Jones-index en de S&P500 noteren na opening waarschijnlijk een kwart procent hoger. De technologie-index Nasdaq zal bijna een procent winnen.

 

Vrijwel alle bedrijven die voorbeurs met cijfers komen, hebben een positief verhaal te vertellen. Zo wist bandenfabrikant Goodyear de omzet over het afgelopen kwartaal met bijna 10 procent te laten toenemen en werd het verlies van het laatste kwartaal van 2007 omgebogen in winst. Microsoft zag zijn omzet iets achterblijven op de verwachtingen, maar boekte toch een lichte winstgroei.

 

Interactive Brokers, ook actief in Nederland, meldde een hoger dan verwachtte winst. McAfee, in het eerste kwartaal nog goed voor een iets hoger dan verwachte winst, liet weten voor het tweede kwartaal problemen te verwachten. Tot slot meldde American Express eveneens een iets hoger dan verwachte winst over het eerste kwartaal.

 

Advieswijzigingen

Diverse zakenbanken kwamen met advieswijzigingen. Lehman Brothers verhoogde het advies op Lowe's naar outperform. Ber Stearns daarentegen verlaagde het advies voor Ford naar underperform.  

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.