Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

AFM stelt vragen aan Antonov

AFM stelt vragen aan Antonov
25 apr 2008 om 11:29

Antonov heeft gisteravond bekendgemaakt dat op de aandeelhoudersvergadering van 21 februari de volgende resoluties aangaande het geautoriseerde aandelenkapitaal van de onderneming zijn aangenomen:

1) Een regulier voorstel om het geautoriseerd aandelenkapitaal van 12.000.000 pond tot 18.000.000 pond middels de uitgifte van 30.000.000 gewone aandelen van elk 20 pence.
2) Een regulier voorstel om de Directors van de Onderneming te autoriseren om relevante
waardepapieren toe te kennen, onder andere voor de Headstart faciliteit en de Quivest faciliteit;
3) Een bijzonder voorstel om de Directors van de Onderneming toe te staan om, onder bepaalde voorwaarden, nieuwe gewone aandelen uit te geven zonder voorkeursrecht.

 

Deze voorstellen waren volgens de leiding van Antonov noodzakelijk ter ondersteuning en uitvoering van de commercialiseringplannen van de onderneming. “Dit wordt mogelijk gemaakt door het faciliteren van het ophalen van werkkapitaal middels de bestaande faciliteiten met Quivest B.V. en Headstart Global Fund Limited.”

 

Vele aandeelhouders schakelden omtrent onduidelijkheden over de AvA van 21 februari de beurswaakhond AFM in, zo meldde commissaris Jos Haag vandaag. Het persbericht dat de maker van versnellingsbakken voorbeurs bekend maakte kan mogelijk aanleiding hebben gevonden in het contact van de AFM met Antonov. Haag wilde dit niet bevestigen.

 

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.