Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Accel ziet omzet en winst groeien

Accel ziet omzet en winst groeien
24 apr 2008 om 08:19

Accell Group zal vandaag tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders bekendmaken dat de omzet en het resultaat in de eerste maanden van 2008 op een hoger niveau liggen dan in 2007.

In de eerste maanden van 2008 zijn zowel omzet als resultaat van Accel opnieuw gestegen door hogere verkopen van fietsen, fietsonderdelen en – accessoires. Met name de vraag naar fietsen in het hogere segment, waaronder ook de elektrische fietsen, was aanhoudend sterk.

Fitness

De verkopen van fitnessapparatuur bleven in de eerste maanden van het jaar nog achter bij de verwachtingen. De impact ervan is beperkt omdat de fitnessactiviteiten minder dan 10 procent van de totale omzet van Accell Group vertegenwoordigen.

Toelichting

René Takens, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Accell Group: ”Vorig jaar waren mede door de relatief hoge temperaturen en het droge weer de eerste maanden van het jaar erg goed. Dat dit jaar de omzet en resultaten hoger uitkomen zegt iets over de aantrekkelijkheid van onze topmerken. Met name de aanhoudend sterke vraag naar premium fietsen en elektrische fietsen en de goede beschikbaarheid van deze fietsen hebben in de eerste maanden van 2008 bijgedragen aan de toename van het resultaat”.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.