Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Fornix legt focus op allergiedivisie

Fornix legt focus op allergiedivisie
18 apr 2008 om 15:22

Fornix BioSciences zal meer focus leggen op de groei van zijn allergiedivisie in Europa.  Zeker als de geplande overname van het Spaanse allergiebedrijf Bial-Aristegui succesvol afloopt. Dat meldde CEO Cees Bergman van Fornix vandaag tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) te Lelystad.

 

Fornix blijft hij de reeds afgegevenen winstverwachting voor 2008, en rekent op een winst, exclusief de geplande overname van circa 11,8 miljoen euro (2007: 14,0 miljoen euro, op basis van genormaliseerd operationeel resultaat € 11,8 miljoen). De geconsolideerde opbrengsten zal naar verwachting met 8 procent groeien naar 41 miljoen euro.

 

Nieuw lid Raad van Commissarissen

Tevens maakte Biofarmaceutische onderneming bekend dat tijdens de AvA, drs. Hans de Boer (53) voor een periode van vier jaar is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van de onderneming.

 
De heer de Boer, van huis uit zelfstandig adviseur, fungeerde tussen 1998 en 2003 als voorzitter van MKB Nederland. Voorts was hij vijf jaar lid van het dagelijks bestuur van de SER (Sociaal-Economische Raad). Van 2004 tot en met 2007 was hij voorzitter van de Taskforce Jeugdwerkloosheid.

 

Momenteel is hij onder meer lid van het innovatieplatform van het Kabinet Balkenende. Hans de Boer is mede-initiatiefnemer van het project tot herintroductie van ambachtscholen in Nederland. 

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.