Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TNT sluit overeenkomst met Ortec

TNT sluit overeenkomst met Ortec
8 apr 2008 om 09:00

TNT maakte vandaag bekend dat het een strategische overeenkomst heeft getekend met Ortec, een ICT-adviseur op het gebied van planning optimalisatie. Financiële details werden niet bekendgemaakt.

Optimalisatie

Middels de overeenkomst wil TNT samen met Ortec zoeken naar oplossingen voor netwerkoptimalisatie in het kader van het Global Optimisation-programma (GO) van TNT, om de expressinfrastructuur op wereldwijde schaal verder te standaardiseren en de operationele transformatie en integratie van nieuwe acquisities van TNT in Spanje, Brazilië, India en China te verbeteren. Onderdeel van deze oplossingen is het meten van de CO2-uitstoot en de verlaging ervan – een essentieel onderdeel van het Planet Me-programma van TNT.

Reactie TNT

“Netwerkoptimalisatie is voor TNT van cruciaal belang om onze strategische focus en onze ambities te realiseren”, aldus Mark Bradley, Global Operations Director van TNT Express. “De eerste resultaten van onze samenwerking zijn bijzonder veelbelovend. Wij hebben de oplossingen van Ortec al in een aantal landen ingevoerd en dat heeft geleid tot een significante optimalisatie van de kosten per eenheid en een verbetering van de dienstverlening in alle functionele gebieden van onze activiteiten.”

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.