Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Besi haalt nieuwe orders binnen

Besi haalt nieuwe orders binnen
31 mrt 2008 om 18:05

BE Semiconductor Industries maakt melding van de ontvangst in maart 2008 van orders en LOI's voor die bonding machines voor een totaalbedrag van 4,4 miljoen dollar.

 

Datacon

Besi dochter Datacon heeft twee orders ontvangen voor een totaalbedrag van 2,8 miljoen dollar en twee LOI's voor 1,6 miljoen dollar voor 8800 FC ("Flip Chip") Smart Line die bonding machines. De 8800 FC Smart Line is een geautomatiseerde "high-performance" productielijn voor Radio Frequency Identification Device ("RFID") chipmontage gebaseerd op een lage kostenmethode voor het rechtstreeks plaatsen van chips op RFID antennes. De orders voor vier productielijnen zijn afkomstig van twee Europese producenten van RFID tags en staan gepland voor uitlevering in Q2-2008. De LOI's voor twee productielijnen zijn geplaatst door een Aziatische en een Europese producent van RFID tags voor geplande levering in Q3-2008.

 

Toelichting

Helmut Rutterschmidt, Raad van Bestuurslid Marketing & Sales Besi: "Wij zijn zeer verheugd met deze belangrijke orders en LOI's, welke een bewijs zijn voor een groeiend marktaandeel in Europa en Azië van Datacon die bonding machines voor RFID".

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.