Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Asus selecteert Tele Atlas als leverancier

Asus selecteert Tele Atlas als leverancier
4 mrt 2008 om 11:46

Tele Atlas heeft vandaag bekendgemaakt dat ASUSTek Computer Inc. (ASUS), een in Taiwan gevestigde producent van handhelds, de digitale kaarten van Tele Atlas gaat gebruiken voor de nieuwe navigatieoplossingen voor persoonlijke navigatieapparatuur, GPS-telefoons en draagbare pc's die het bedrijf vervaardigt.

 

Kaarten

In de nieuwe apparaten voor persoonlijke navigatie en de voor GPS geschikte smartphones van ASUS worden de digitale kaarten van Tele Atlas voor Europa opgenomen. Voor een later stadium staat apparatuur gepland die beschikt over Tele Atlas-kaarten en –content voor Groot China en de Verenigde Staten.  De introductie van deze nieuwe apparatuur met Tele Atlas-kaarten markeert de eerste lichting navigatieapparaten voor eindgebruikers van het merk ASUS die volledig is ontwikkeld en vervaardigd door dit bedrijf.

 

De apparaten van ASUS, waaronder het nieuwe draagbare navigatieapparaat R700, worden eveneens voorzien van Tele AtlasÒ 3D-referentiepunten. Deze referentiepunten verbeelden talrijke beroemde plaatsen door heel Europa in 3D, meer dan twee miljoen 'points of interest' (POI's) en Tele AtlasÒ merkpictogrammen, die visueel POI's van deelnemende bedrijven weergeven als direct herkenbare logo's. Mobiele consumenten kunnen zo de merken die voor hen van belang zijn, snel vinden. Met deze content en de uitgebreide visuele voorzieningen kunnen gebruikers van ASUS-apparatuur beter hun eigen locatie bepalen, sneller interessante plaatsen vinden en het display gemakkelijker aanpassen aan de wereld om hen heen.

 

Toelichting

"We zijn bijzonder blij met de introductie van deze nieuwe producten, omdat ze de persoonlijke en mobiele navigatie van onze klanten voorzien van krachtige visuele hulpmiddelen en veelzijdige, nuttige content op wereldschaal," zegt Marvin Hsu, associate vice-president van ASUS. "Met de kracht van onze nieuwe apparatuur en de expertise en marketingondersteuning van Tele Atlas, zien we met veel plezier uit naar een sterke partnerrelatie."

 

"Op het gebied van navigatie, of het nu gaat om persoonlijke navigatie of mobiele apparatuur, is de consument op zoek naar innovatieve voorzieningen en een persoonsgericht aanbod," zegt Mark Steele, chief operating officer van Tele Atlas Asia Pacific. "We werken graag samen met ASUS, als belangrijke partner in Zuid-Oost Azië en Australië, om het mondiale bereik van dit bedrijf te vergroten met geavanceerde draadloze en persoonlijke navigatieoplossingen voor Europa, en binnen niet al te lange tijd ook in Groot China en de Verenigde Staten."

 

ASUS

ASUS is toonaangevend leverancier van 3C-totaaloplossingen. Het bedrijf telt meer dan 100.000 medewerkers over de hele wereld en beschikt over een onderzoeks- en ontwikkelingsteam van wereldklasse. De omzet over 2006 bedroeg 17,4 miljard dollar (VS). ASUS verovert al tien achtereenvolgende jaren een plaats in de Business Week InfoTech 100 en is door Wall Street Journal Asia uitgeroepen tot topleverancier van de beste kwaliteitsproducten uit Taiwan.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.