Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Rood sluit alliantie in Azie

Rood sluit alliantie in Azie
28 dec 2007 om 09:27

Rood Technology en Millennium Microtech tekenden vandaag een overeenkomst voor een strategische alliantie. De alliantie van vandaag is en direct gevolg van de mededeling van gisteren waarmee het technologiebedrijf bekend maakte dat het een nieuwe opdracht in Azie heeft gekregen van Fabless Design Houses.

 

De alliantie 

Rood Testhouse International (Rood Technology) en Millennium Microtech (MM) in Azië hebben een strategische alliantie getekend voor het leveren van een integrale oplossing voor semiconductor test en back-end services (assemblage). De samenwerking richt zich in het bijzonder, echter niet exclusief, op het high reliability segment en op mixed signal producten. Met deze samenwerking zijn Rood Technology en MM nog beter in staat om ondermeer aan innovatieve Europese Fabless Design Houses een ‘one stop shopping’ service te bieden voor de gehele back-end supply chain van wafer tot semiconductor (chip).

 

Certificering 

Beide bedrijven zijn gecertificeerd volgens de strenge norm ISO/TS 16949 die geldt voor toeleveranciers van de automobielindustrie. De  combinatie van de aangeboden diensten biedt veel toegevoegde waarde. Met deze samenwerking genieten de klanten de voordelen van zowel de sterke specialistische kennis van Rood Technology als die van haar Aziatische Partner.

 

Toelichting

“Door het aangaan van deze alliantie verstevigt Rood haar positie als aanbieder van supply chain services, van wafer productie tot levering van de semiconductor inclusief logistiek management, aanzienlijk. Met het managen van deze supply chain voor hoogvolume projecten, waarmee reeds gestart is, tilt Rood Technology haar Azië activiteiten naar een operationeel niveau en is zo uitstekend voorbereid op de toenemende vraag. Wij verwachten dat deze activiteiten in de toekomst, zowel in volume als resultaat, substantieel zullen bijdragen aan Rood Technology”,
aldus Philip Nijenhuis, CEO Rood Technology.

‘We are delighted to have found such a stellar partner in Europe,’ says Vic Tee CEO of Millennium Microtech. ‘Our companies have the complementary strengths and resources that will provide customers with turn key assembly and test services from project start to volume supply on a global basis. Our plants in China and South East Asia are well positioned to give the benefit of a competitive and experienced source of manufacturing excellence in hi-reliability semiconductors.’

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.