Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Dochter DOCdata neemt betaaldienst over

Dochter DOCdata neemt betaaldienst over
28 dec 2007 om 15:03

DOCdata maakt vandaag bekend dat Triple Deal B.V., een meerderheidsdeelneming van DOCdata, het volledige geplaatst aandelenkapitaal van Contributie Services B.V. in Utrecht heeft overgenomen van oprichter Conclusion B.V. Met de overname van Contributie Services B.V. heeft het aan Euronext Amsterdam genoteerde DOCdata een volgende stap gezet binnen de herpositionering die het bedrijf aan het doorvoeren is.

 

Toelichting 

Michiel Alting von Geusau, CEO van DOCdata: “Meer en meer organisaties zien in welke commerciële kansen het internet biedt. De knowhow om die kansen om te zetten in concrete projecten is nog veel te gefragmenteerd in de markt aanwezig. Het bouwen van een webwinkel, warehousing, het verzenden van orders, elektronische betalingen, het verwerken van retouren; ze zijn volledig afhankelijk van elkaar. Wie ze goed op elkaar weet af te stemmen is succesvol. Het is onze missie om al deze kennis en kunde te bundelen, en daarmee een essentiële toegevoegde waarde te bieden voor onze klanten. Dat is wat ons onderscheidt van andere marktpartijen.”

 

Contributie Services

Contributie Services verzorgt de inning van contributiegelden voor verenigingen en organisaties met een leden- of klantenbestand. Voor veel verenigingen en bedrijven is de regelmatige inning van gelden een tijdrovende en gecompliceerde aangelegenheid. Contributie Services neemt de inning van deze gelden over, waardoor een snelle, efficiënte en correcte inning van gelden kan worden gerealiseerd. Dit leidt tot een effectiever cash management met minder onbetaalde rekeningen. Contributie Services wordt reeds gebruikt door grote Nederlandse sportverenigingen en overkoepelende sportbonden. Een efficiënte inning en daardoor betere cash situatie is verder van belang voor allerlei soorten verenigingen, nutsbedrijven, goede doelen organisaties etc..

 

Alting von Geusau:"Contributie Services heeft daarvoor de kennis, kunde en software in huis. Vandaar dat deze overname een uiterst welkome aanvulling is voor een payment-service-provider als Triple Deal en een verdere versterking van de marktpositie die DOCdata nu reeds inneemt."

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.