Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Rood zet volgende stap in Azie

Rood zet volgende stap in Azie
27 dec 2007 om 08:45

Rood Testhouse (Rood Technology) heeft een overeenkomst getekend met een snelgroeiend Fabless Design huis voor het management van haar supply chain Azië-Europa. Het contract omvat de testontwikkeling alsmede de hoog-volumeproductie en -test (back-end productie) van een nieuw ontwikkelde power-management chip (IC).

 

Testomgeving 

De testontwikkeling, het testen, supply chain management, kwalificaties en enkele andere services vinden plaats in Rood Technology’s Europese faciliteit in Nördlingen Duitsland terwijl het assembleren van de ICs is uitbesteed in Azië.De intelligente power management chip (mixed-signal) zal hoofdzakelijk ingezet worden voor mobiele elektronische applicaties. Na de reeds dit jaar begonnen prototype fabricage en testontwikkeling, is de eerste massaproductie, in miljoenen stuks, in de loop van 2008 gepland.

 

Azie

Met deze samenwerkingsovereenkomst versterkt Rood Technology haar positie in de supply chain van chips uit Azië voor de wereldmarkt alsmede haar marktpositie binnen het snel groeiende en in belang toenemende segment van Fabless Design huizen. Daarmee past deze overeenkomst geheel in haar lange-termijn strategie.

 

Toelichting

‘Met deze samenwerkingsovereenkomst krijgt de door ons ingezette strategie wat betreft supply chain management Azië-Europa een goede impuls. Ook bevestigt deze overeenkomst dat we door ons meer te focussen op fabless design huizen als klant een goede keus hebben gemaakt, aldus Philip Nijenhuis, CEO Rood Technology.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.