Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Licht hogere opening AEX verwacht

Licht hogere opening AEX verwacht
27 dec 2007 om 08:58

De beurs op het Damrak zal vandaag licht hoger van start gaan in navolging van het positieve slot op Wall Street gisteren. Beleggers zullen het vandaag moeten doen moet weinig bedrijfsnieuws, wel worden er in de loop van de dag enkele macrocijfers in Amerika bekendgemaakt. Hierbij zullen het consumentenvertrouwen en de orderontvangst van duurzame goederen een belangrijke rol spelen. Olie gerelateerde fondsen kunnen vandaag profiteren van de stijgende olieprijs die gisteren weer boven de 96 dollar per vat noteerde. Dit door onrust over mogelijke tekorten van olie in Amerika.

In het nieuws

Rood Technology maakte vanochtend bekend een overeenkomst te hebben getekend met een Fabless Design huis voor het management van haar supply chain Azië-Europa.

Amerika en Azie

De beurzen in Amerika waren gisteren wel open, de Dow Jones-index sloot 0,02 procent hoger en kwam daarmee op 13551,69 punten. De S&P won een minieme 0,08 procent. Techbeurs Nasdaq schreef 0,40 procent bij. In Azie sloten de beurzen in het rood, de Nikkei verloor 0,57 procent. De Hang Seng sloot 0,71 procent in de min.
 

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.