Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

DSM helpt Olympische sporters in Beijing

DSM helpt Olympische sporters in Beijing
4 dec 2007 om 09:43

DSM presenteert in het Olympisch Stadion in Amsterdam koelproducten die de Nederlandse sporters volgend jaar gebruiken tijdens de Olympische Spelen. De innovatieve comfort cooling en after cooling producten helpen de sporters hun lichaamstemperatuur te reguleren in de warme weeromstandigheden in China.
 

De warmte en hoge luchtvochtigheid tijdens de Chinese zomers hebben een grote invloed op het menselijke lichaam. Het bewust koelen van het lichaam onder dergelijke omstandigheden kan een belangrijke bijdrage leveren aan het prestatie- en herstelvermogen van de sporter. In het kader van haar Olympische Innovatie Programma ontwikkelt DSM een compleet koelconcept dat in de voorbereiding op en tijdens de Olympische Spelen exclusief beschikbaar is voor de Nederlandse sporters.
 

DSM profiteert zelf natuurlijk ook van deze promotieactie aangezien de Olympische Spelen toch het belangrijkste sportevenement in de wereld is. Maar ook voor Beijing zelf is het een enorme stimulans voor de economie aangezien een hele stad op de Olympische Spelen moet worden aangepast. Dit zorgt voor veel werkgelegenheid en vraag naar onder andere bouwmaterialen.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.