Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Stork start fabriek in Turkije

Stork start fabriek in Turkije
1 nov 2007 om 17:21

Vandaag hebben Fokker Elmo, een divisie van Stork Aerospace, en Aegean Free Zone Development and Operating Company (ESBAS) een contract ondertekend voor de bouw van een nieuwe fabriek in de Aegean Free Zone in Izmir (Turkije) voor bekabelingsystemen voor vliegtuigen en motoren. In de fabriek zullen bekabelingsystemen worden geproduceerd voor vliegtuigprogramma's van grote klanten van Fokker Elmo zoals Boeing, EADS/Airbus en Lockheed Martin. Naar verwachting is de fabriek in het derde kwartaal van 2008 volledig operationeel.

 

Fokker Elmo

Fokker Elmo is een werkmaatschappij van Stork Aerospace en wordt internationaal erkend als een topspecialist in elektrische interconnectiesystemen voor vliegtuigen en vliegtuigmotoren; de onderneming staat 2 op de wereldranglijst. De fabriek in Izmir is de vierde locatie van Fokker Elmo, dat al eigen fabrieken heeft in Nederland, China en de Verenigde Staten.

 

Toelichting
 
Jan Lagasse, Managing Director van Fokker Elmo: "Een groot multidisciplinair team van Fokker Elmo heeft samen met ESBAS, SSM en onze klanten Boeing, EADS en Lockheed Martin een geweldige prestatie geleverd. In zeer korte tijd en door synchroon te werken, is een uitstekende locatie gevonden voor onze nieuwe fabriek waar we ons beproefde businessmodel zal worden toepast. Met deze mondiale uitbreiding, en door gebruik te maken van ons unieke Wiring Design and Manufacturing systeem kunnen we onze klanten in de luchtvaart en defensie nog beter bedienen".

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.