Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Herstel op de beurzen

Herstel op de beurzen
23 okt 2007 om 09:00

Op de Amsterdamse beurs wordt enig herstel verwacht na de verliezen van gisteren. De handel zal vooral worden gesteund door de hogere eindstanden in Amerika en Azië. Verwacht wordt dat de AEX circa 1 procent hoger opent. Wederom zullen er wereldwijd derde kwartaalcijfers bekend gemaakt worden, die de beurzen zullen aansturen.


In het nieuws

Akzo Nobel presenteerde zijn derde kwartaalcijfers vanochtend, het concern gaf eerder deze maand na de overname van het Britse ICI aan een brutomarge van tenminste 13,9 procent te willen realiseren. Hagemeyer kwam vandaag met een update van het derde kwartaal, het concern meldde een omzet van 1,628 miljard euro. Wat iets lager is dan verwacht. KPN maakte vandaag bekend dat de overname van ICT-dienstverlener Getronics heeft afgerond. KPN is voornemens om zo spoedig als juridisch mogelijk de noteringen op Euronext Amsterdam en Luxembourg Stock Exchange te beëindigen.


Amerika en Azië

Op Wall Street sloot, na een wisselvallige dag, de Dow Jones index op 13.567,00 punten, een stijging van 0,33 procent. Techbeurs Nasdaq klom zelfs 1,06 procent, de S&P 500 steeg met 0,38 procent.

De Nikkei-index pakte een minieme winst van 0,07 procent. De Hang Seng won zelfs 3,03 procent .

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.