Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

BESI haalt nieuwe opdrachten binnen

BESI haalt nieuwe opdrachten binnen
22 okt 2007 om 09:00

BE Semiconductor Industries, leverancier van machines voor de assemblage van halfgeleiders, maakt melding van de ontvangst in oktober 2007 van orders voor een totaalbedrag van ongeveer 4,3 miljoen euro voor packaging en die bonding machines.

 

Order

Besi dochter Fico heeft een order ontvangen van een Chinese halfgeleiderproducent voor vier AMS-I molding machines en twee "trim en form" Compact Line machines. Deze machines worden door de klant toegepast voor bepaalde discrete halfgeleiderproducten SOT/SOD in conventionele leadframe technologie. Levering is gepland in het eerste kwartaal 2008.

Tevens heeft Besi dochter Datacon drie orders ontvangen voor een 8800 FC (Flip Chip) Smart Line die bonding machine. De Datacon 8800 FC Smart Line is een volledig geautomatiseerde "high performance" productielijn voor Radio Frequency Identification Device ("RFID") chipmontage op basis van een rechtstreeks montageprincipe in RFID antennes. Levering is gepland in het vierde kwartaal 2007.

 

Toelichting

Helmut Rutterschmidt, Raad van Bestuur lid Marketing & Sales Besi: "Wij zijn zeer verheugd met deze belangrijke orders, die wij in oktober hebben ontvangen, welke enerzijds het succes laten zien van de positie van Fico packaging machines in China en anderzijds de verdere marktverovering van Datacon met die bonding machines voor RFID."

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.